Beste scoutsvriend(in), 

Zaterdagavond 22 december organiseren we voor de vijfde maal FIK. 

FIK staat voor een knetterend kampvuur en magnifieke livemuziek, voor jong en oud, scout of geen scout, voor onze verre vrienden, voor onze goede buren. Samen voor het goede doel. Voor drie schamele euro's mag je in de cirkel. Drie euro's die rechtstreeks naar De Warmste Week gaan, en meer specifiek naar De Caspers Aalst.

Dit is een sportvereniging die zich richt zich tot kinderen, jongeren en jong volwassenen met een auditieve, motorische of licht mentale beperking, of met autisme die niet terecht kunnen bij een gewone sportclub. Broers, zussen en ouders kunnen ook steeds mee komen sporten en op deze manier wil Caspers vzw ervoor zorgen dat gezinnen zo goed mogelijk en op vrijwillige basis betrokken worden bij hun werking. 

Ook menige muzikanten van eigen en niet zo eigen bodem zullen hun gitaar, kazoo of engelenstem bovenhalen. Voel je dus vooral uitgenodigd om mee te komen schreeuwen of lippen op de muziek, of breng gerust je eigen liedje tussenin. 

Onder andere de volgende muzikale talenten zullen dat vuur verder aanwakkeren: 
TBA
TBA 
TBA 

Smeer je keel voor je ze openzet! Er zijn marshmallows, koude en warme dranken. Geen melige kerstsfeer zonder warme choco, koffie, glühwein en jenever.